Om Vikingposten:

Vikingposten er et personlig ejet firma og er registeret som en del af Altermed Aps - CVR 42504831

Grundstenene til virksomheden blev støbt tilbage i 2008/2009, hvor PostDanmark's nye postlov skulle træde i kræft og som gav en kæmpe efterspørgsel på modulpostkasser og postkasseanlæg til alle etageejendomme.  

Vikingposten.dk har siden 2008 solgt mere end 40.000 postkasser til både Danmark, Sverige og Norge. Vi har efterfølgende udviklet videre på postkassemodulerne, så vi i dag har en ny model med integreret navneskilt og nytårssikring.

Vi har også udvidet vores enkelte koncept fra at være leverandør af standard postkasser til at være projektorienteret, med løsningsforslag til specielle løsninger.

Så er du projektleder og er på udkig efter en løsning som du ikke umiddelbart kan finde her hos vikingposten.dk, så hører vi gerne fra dig.

Vi har siden 2009 leveret postkasser til følgende kunder:

Boligforeninger
Ejerforeninger
Grundejerforeninger
Private- og offentlige institutioner
Entreprenører
Låsesmede
Tømrerfirmer
Private

Vi kan tilbyde landets suverænt billigste postkasseløsninger

Postkasseløsninger til alle typer af opgange og vi sørger selvfølgelig altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider, hvad enten det er en lille eller stor opgave. Vikingposten leverer postkasseanlæg til Jeres opgang uanset om i skal bruge 2, 10, 100 eller 5000 postkasser. Vores postkasser er udført i et neutralt design og fåes i grå og hvid, alt efter hvad der passer bedst ind i netop jeres opgang. Ønskes en helt anden farve kan dette også lade sig gøre. Kræver dog en hvis mængde og ekstra leveringstid må påregnes. Er I interesseret i at høre mere om Vikingpostens postkasseløsninger, så vent ikke med at kontakte en af vores konsulenter for et uforpligtende møde/tilbud. Vi kan kontaktes alle ugens dage fra kl. 8-20.00 

Med venlig hilsen Vikingposten.dk