Postkasser og postkassemoduler - bestil hos Vikingposten

Uanset om du skal have ny postkasse hjem til privaten eller står for anskaffelsen af nye postkasser eller postkassemoduler til firmaet, bolig- eller ejerforeningen, har vi en løsning hos VikingPosten, der passer til jeres behov. Vi leverer og monterer både standardløsninger og løsninger, der er tilpasset til lige præcis jeres behov.

I en tid med mere og mere digital kommunikation, er der stadig masser af brug for den gode gamle postkasse. Men i forhold til engang, er kravene til både postkassernes design og opsætning i dag væsentlig større. Dels skal postkassen se godt ud og passe ind i det omkringværende design og dels skal dens placering leve op til de krav, Post Nord har stillet omkring placering og tilgængelighed.

Det stiller helt nye krav til såvel postkasse som postkassemoduler og de krav, gør vi alt for, at jeres postkasse-løsning kan leve op til. For hos os finder du lige præcis den løsning, der er brug for – og kan den ikke bygges af vores mange forskellige standardmoduler, udvikler vi den til jer.


Single postkasser

Til rækkehuset, parcelhuset og andre fritstående boliger har vi en række flotte og elegante single postkasser, der som standard leveres med tilhørende stander. Alle vores single postkasser er enten rustfrie eller lakerede i neutrale farver, der nemt passer ind uanset husets design eller omgivelsernes udseende.

Postkasserne kan enten leveres med eget låsemodul eller med et låsemodul, der kan kodes sammen med husets øvrige nøgler. Så slipper du for at skulle holde styr på flere nøgler end nødvendigt.


Postkasseanlæg

Til etagebyggerier, andels- og boligforeninger tilbyder vi en række postkassemoduler i forskellige designs, der nemt kan samles til postkasseanlæg. De kan stilles fritstående ved hoveddøren eller indbygges i muren eller andre konstruktioner i nærheden af de enkelte opgange eller centralt for hele byggeriet.

Til de fritstående postkasseanlæg er der mulighed for at tilkøbe standere og skråtage, der sikrer, at posten ikke bliver våd og at postkassemodulerne passer mere naturligt ind i opgivelserne.


Specialløsninger

Som standard er farverne på postkassemodulerne holdt i neutrale nuancer, så postkasseanlægget er nemt at passe ind i byggeriet eller de omgivelser, de skal stå i. Men ønskes de leveret i en særlig farve, er det også muligt.

Er det ikke muligt at bygge et postkasseanlæg, der passer til netop jeres behov, har vi også mulighed for at specialdesigne postkassemoduler, tage og andre detaljer, så postkasserne passer præcis til det sted, de skal stå eller sættes op. Det kan du læse mere om her.


Postkasser fra Viking Posten

Find den rigtige postkasse til hjemmet eller firmaet hos os, så du kan modtage breve, pakker og anden post. Vi tilbyder en række af løsninger i forskellige størrelser og modeller, herunder både postkasser og postkassemoduler. Derudover designer vi specialløsninger til dig, som foretrækker et specielt design eller en særlig farve på postkassen. Alle vores postkasser til udendørs brug er rustfrie, og det er op til dig, om du ønsker et låsemodul, der er kodet sammen med ejendommens øvrige nøgler eller et selvstændigt låsemodul. Ved at kode postkassen med hovednøglen behøver du kun have en nøgle på dig for at komme ind i din bolig og tjekke posten.