Postkasseanlæg af modulpostkasser - direkte fra Vikingposten

Til etagebyggeri, andelsbolig-, bolig- og ejerforeninger er der tit brug for særlige postkasseanlæg, der er opbygget af modulpostkasser, så posten til flere boliger kan samles på et sted. Det stiller oftest særlige krav til udførelse og design, hvis ikke sådan et anlæg skal stikke for meget ud i byggeriet. Det undgår du med et postkasseanlæg fra Vikingposten.

Med postkasseanlæg opbygget af modulpostkasser fra Vikingposten får I mulighed for at skabe en postkasseløsning, der passer præcist til jeres byggeri. Vi kan levere dem både som fritstående og indbyggede anlæg, der tilmed kan leveres på både mål og i den farve, der passer bedst til byggeriet eller de omgivelser, postkasseanlægget skal stå i.

Postkasseanlæg forskellige Modulpostkasser i standardmål

Vi fører en lang række forskellige modulpostkasser i standardmål. Her er alt lige fra de små, dybe postkasseanlæg, man tit ser stueetagen i etagebyggerier, og til høje postkassemoduler der ikke er dybere end en almindelig postkasse. Især de dybe moduler er velegnede til fritstående løsninger, mens de smallere modeller er velegnet til at hænge op på eller bygge ind i væggen.

Postkassemodulerne kan fås som enten individuelle postkasser eller sammenbygget i moduler med 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 postkasser i hvert modul. Så er det både nemt og prisbilligt at samle mange postkasser på samme sted.

Skal modulpostkasserne samles i fritstående postkasseanlæg, kan der tilkøbes alu standere i standardmål alt efter antallet af postkassemoduler i anlægget. Det er også muligt at tilkøbe et skråtag til postkassemodulerne, så der ikke samler sig regn, sne eller anden fugt på toppen af kasserne.

Til alle postkasser kan der købes låsesystemer, der understøtter de mest almindelige standardnøglesystemer.

Postkasseanlæg på specialmål

Sætter den eksisterende udformning af bygningerne eller særlige hensyn i omgivelser krav til, at jeres postkasseanlæg skal have bestemte mål eller farver, har vi også mulighed for at levere postkassemoduler på specialmål og i lige den farve, der passer til jeres byggeri eller udenomsareal.

Kontakt os med de mål og andre designkrav, der stilles til opgaven. Så fremsender vi jer et uforpligtende tilbud på den ønskede postkasseløsning.

Opsætning af postkasseanlæg

Opsætningen af postkasserne kræver intet specialværktøj, men blot at du har den fornødne håndværksmæssige viden. Vi tilbyder også opsætning af både enkelt-postkasser i f.eks. rækkehusbyggeri og postkasseanlæg af modulpostkasser i bolig- og ejerforeninger. Opsætningen kan indgå som en del af projektet og medregnes i tilbuddet eller kan tilkøbes senere.

Vi kan også levere postkassesystemet inklusiv udførlig samlevejledning til jeres entreprenør, jeres låsesmed eller anden håndværker, som I normalt anvender i bolig- eller ejerforeningen. Så uanset opgavens omfang, kan vi levere løsningen.